Кралският експерт Хелена Чард вярва, че принц Уилям се опитва да блокира

...
Кралският експерт Хелена Чард вярва, че принц Уилям се опитва да блокира
Коментари Харесай

Принц Уилям блокира завръщането на Хари в кралското семейство, за да защити жена си

Кралският специалист Хелена Чард има вяра, че принц Уилям се пробва да блокира всяка опция принц Хари да се върне в кралското семейство, с цел да отбрани брачната половинка си Кейт Мидълтън.

Според Хелена принцът на Уелс има " персонални проблеми " след скорошната интервенция на брачната половинка му и диагнозата рак на татко му, тъй че той няма да разреши на по-малкия си брат да се " причисли още веднъж към фамилията ", тъй като му няма доверие, съобщава Mirror. Кралският специалист счита, че е в полза на Хари да „ поддържа връзки “ с кралското семейство, защото то съставлява „ последователност, непоклатимост и горделивост “.

„ Принц Уилям също доста пази брачната половинка си Кейт, принцесата на Уелс. Той няма да разреши нищо да попречи на нейното възобновяване. Не имам вяра, че принц Хари в действителност се интересува от поддръжката на английското кралско семейство, само че неговата валута е кралското семейство... Вярвам, че принц Хари би трябвало „ да се изкупи в очите на кралското семейство и обществеността, в случай че се надява на същинско помиряване “, споделя Чард.

Принц Хари посети татко си, крал Чарлз III, този месец. След като беше разкрито, че херцогът на Съсекс е подготвен краткотрайно да помогне на кралските особи, Уилям даде да се разбере " безусловно и изрично ", че няма да разреши на брат си да се върне.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР